POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Naturexpert Life Essentials s.r.l. inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J08/1243/2019, cod fiscal 40861425, IBAN RO03RNCB0053163078290001 deschis la BCR, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Cum și unde utilizăm datele cu caracter personal

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre companie si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu excepția cazurilor prevăzute de către lege. CMI Dr. Minoiu Mihaela Liliana garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de contact sau alte formulare din cadrul websiteului.

Utilizăm datele personale:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
  • pentru executarea contractului incheiat cu dvs. si/sau indeplinirea obligatiilor fiscale sau legale (firma de contabilitate pentru efectuarea platilor, etc.).

Drepturile dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa: loc. Brașov, str Saturn 31B, bl77B, ap.1, 500342.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.