Plata în 6 rate fără dobândă prin Star BT

Ne-am gândit să îți facem viața mai ușoară. Cum? Poți plăti în rate direct în cabinet. Este simplu!

De ce ai nevoie?

Ai nevoie de un card de cumpărături Star BT de la Banca Transilvania. De îndată ce achiți serviciile stomatologice cu acest card ai 2 opțiuni:

  1. Să achiți lucrarea integral cu cardul tău de cumpărături – în acest caz vei primi înapoi, direct pe card, sub formă de puncte cadou 5% din valoarea achitată. E ca și când ești abonat permanent la o reducere de 5%.
  2. Poți alege să achiți în 6 rate egale, fără dobândă. De exemplu, pentru o lucrare de 6000 de lei, va trebui să alimentezi lunar cardul tău de cumpărături cu suma de 1000 de lei, timp de 6 luni.

Cum procedezi?

Înainte de a achita serviciile stomatologice este suficient să menționezi faptul că dorești să plătești cu cardul de cumpărături. Dacă dorești plata în rate este important să menționezi acest lucru, ÎNAINTE DE A INTRODUCE CARDUL ÎN CITITOR.

Ce ar mai trebui să știu?

  • În cabinet poți achita cu orice fel de card, nu doar de la Banca Transilvania
  • Poți beneficia de avantajele legate de reduceri, puncte bonus și plata în rate numai cu cardurile de cumpărături Star BT, Star Forte BT

Studiu – consumul ridicat de zahar îți afectează dinții și …buzunarul!

Cât ne costă excesul de zahăr

Consumul excesiv de zahăr, existent la nivel mondial atât în țări dezvoltate cât și în cele în curs de dezvoltare, are consecințe negative asupra dinților dar și asupra bugetului personal sau chiar național: la nivel global, costurile tratamentelor dentare se situeaza în apropierea cifrei de 128 milioane de euro. Doar în Germania sumele asociate tratamentelor dentare sunt cca. 17.2 milioane euro.

Citește mai mult

Dacă dorești să te ferești de cariile dentare e important să știi aceste lucruri

Apariția cariilor este favorizată mai ales de 2 factori cu rol esențial în acest proces:

  • alimentația inadecvată
  • igiena orală deficitară

Se cunoaște la ora actuală foarte bine faptul că există o foarte strânsă legătură între alimentație și apariția cariei dentare. În special alimentele bogate în carbohidrați (dulciurile) pot dăuna sănătății dentare deoarece odată ajunse în gură, aceste alimente sunt transformare de către bacteriile din cavitatea bucala în acizi printr-un proces de fermentație acidă. Aceste substanțe acide astfel formate, atacă în timp smalțul și dentina și conduc la demineralizare, ceea conduce în final la apariția cariilor.

Citește mai mult

Ce e bine să știi despre radiografiile dentare

Radiațiile există pretutindeni în jurul nostru, începând cu cele emise de soare, de mineralele din pământ, de sursele electrice din orice casă, până la radiografiile dentare. Este important să ai în vedere doza cumulată de de radiații la care te expui atât în urma investigațiilor radiologice cât și ca urmare a călătoriilor cu avionul sau a altor surse. Din fericire poți să te relaxezi cu privire la faptul că doza de radiații captată în timpul unei radiografii dentare este extrem de mică, în mod special atunci când vorbim de tehnologia digitală modernă.

Citește mai mult

Ți-e teamă de dentist? Nu ești singurul! Ai 4 metode ce te pot ajuta!

Teama de dentist pare sa fie una dintre cele mai frecvente frici, afectând atât femeile cât și (cel puțin la fel de mult) bărbații. Mulți dintre noi am trăit probabil acea stare de teamă sau frică atunci când ne gândim la dentist! Și cu toate acestea, nici unul dintre noi nu s-a născut cu aceasta teamăCum putem scăpa de teamă, și să schimbăm eficient relația noastră cu intervențiile stomatologice?

Citește mai mult

Ce legătură este între nutriție, vitamine și degradarea dentară?

Există o legătură dovedită între ce mâncăm și apariția cariilor. Cercetarile arata intr-un mod concludent ca aceleasi indicatii de nutritie care ajuta la preventia cariilor si afectiunilor gingivale pot ajuta considerabil si in prevenirea altor afectiuni.

Citește mai mult